Facebook grupa “Kako se prevodi…?”

Prateći događanja na internetu vezano za prevodioce u Srbiji i drugim državama sa prostora bivše Jugoslavije, odlučili smo da pospešimo direktnu saradnju među prevodiocima, tako što ćemo formirati grupu na Fejsbuku pod nazivom “Kako se prevodi…?”.

O čemu se tu radi?

Cilj ove otvorene grupe je da se povežu prevodioci i poznavaoci jezika, kako bi slobodno pomagali jedni drugima kada naiđu na problem u prevodu ili nemaju odgovarajuće rečnike.

Koja su pravila?

Pravila su jednostavna – ako imate rešenje za izraz koji neko ne ume da prevede, sjajno! Diskusija i polemika su dobrodošle, za razliku od vulgarnosti i svađe.

Čime se grupa ne bavi?

Grupa se ne bavi prodajom prevoda, nuđenjem prevodilačkih usluga niti razmenom piratskih e-knjiga i rečnika, ideja je konkretna pomoć, bez obzira na jezik na koji / sa koga prevodite!

Kako se pridružiti?

U bilo koje vreme možete poslati zahtev da se pridružite kolegama. Grupa se nalazi na sledećem linku: https://www.facebook.com/groups/579961488778912/

Napomena: Facebook grupa “Kako se prevodi…?” nije povezana sa komercijalnim aktivnostima ove agencije ili drugih lica. Vlasnik agencije “Dobar prevod” je kao fizičko lice osnovao ovu grupu. U njoj je zabranjen bilo koji komercijalan sadržaj.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.